Ασφαλιστικά Νέα

Ασφάλιση κατοικίων λόγο δανείου.

Με τη σύναψη ενός στεγαστικού δανείου, είναι υποχρέωση του πελάτη προς την τράπεζα να ασφαλίσει το ακίνητο, που είναι υποθηκευμένο βάσει των καλύψεων που ζητάει η εκάστοτε τράπεζα.

Όλες οι τράπεζες προσφέρουν ασφαλιστικά προϊόντα εταιριών με τις οποίες συνεργάζονται. Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Τράπεζας της Ελλάδας, ο δανειολήπτης δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που του προσφέρει η τράπεζα, αλλά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε ασφαλιστικό προϊόν, οποιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρίας, αρκεί αυτό να πληροί τους όρους που θέτει η δανειακή σύμβαση. 

Ειδικότερα, σε κάθε περίπτωση αν η τράπεζα προωθεί κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα πρέπει ο πελάτης να γνωρίζει ότι: 

  • Με τη δανειακή σύμβαση, δεν έχει δεσμευθεί να ασφαλιστεί σε συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρία, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επιλογής του, εφόσον αυτό πληροί τις καλύψεις που αναφέρονται στην δανειακή σύμβαση. 
  • Ακόμη κι αν έχει υπογράψει στο παρελθόν κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, που είχε προτείνει η τράπεζα, έχει κάθε δικαίωμα να το ακυρώσει και να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο συμβόλαιο.
  • Σύμφωνα με την ΤτΕ, τα πιστωτικά ιδρύματα δεν μπορούν να προβαίνουν σε αυτόματες χρεώσεις πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών δανειοληπτών για την εξόφληση ασφαλίστρων, αν ο δανειολήπτης έχει δηλώσει ότι θα προσκομίσει -εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας- άλλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την ίδια ασφαλιστική περίοδο.  

Συνήθως τα ασφαλιστικά πακέτα κατοικιών που προσφέρουν οι τράπεζες στους πελάτες τους κοστίζουν έως και 100% πιο ακριβά από τα αντίστοιχα ασφαλιστικά πακέτα που μπορούμε να σας προσφέρουμε μέσω των ελληνικών ασφαλιστικών εταιριών.

Εμείς φροντίσαμε και σας παρέχουμε τις καλύψεις που ζητάνε οι τράπεζες στην καλύτερη σχέση τιμής και παροχών και πάντα σε αξιόπιστη ασφαλιστική ώστε να μην σας κοστίζει το δάνειο ακόμα πιο ακριβά από ότι χρειάζεται.

Ρωτήστε μας σήμερα για το δικό σας δάνειο κάνοντας κλικ εδώ: https://www.insurance4you.gr/idiotes/katoikia/logo-daneiou.html

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!