Μή Μηχανοκίνητο Σκάφος

Απευθυνόμενες στην αγορά του τουρισμού οι ασφαλιστικές εταιρίες έχουν δημιουργήσει ειδικά ασφαλιστικά πακέτα τα οποία καλύπτουν ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι τα ενοικιαζόμενα θαλάσσια ποδήλατα και τα κανό και οτιδήποτε άλλο μή μηχανοκίνητο πλευστό που χρησιμοποιούνται σε διάφορα θέρετρα και θαλάσσιους χώρους αναψυχής. 'Οπως ορίζει ο νόμος (3131/1.6.1994), σε περίπτωση που ώς επαγγελματίας νοικιάζετε τέτοιου είδους «παιχνίδια» υποχρεούστε να τα ασφαλίζετε έναντι τρίτων μέχρι το όριο των 150.000€ για σωματικές βλάβες και των 90.000€ για υλικές ζημιές.

Στην Insurance4you, με το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σας βοηθάμε να ασφαλίσετε το μη μηχανοκίνητο σκάφος σας έναντι απαιτήσεων που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα στη θάλασσα στην καλύτερη σχέση τιμής και παροχών και πάντα σε αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία.

Ασφάλιση Μή Μηχανοκίνητου Σκάφους

 

 

Καλύψεις ασφάλισης Μή Μηχανοκίνητων Σκαφών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατές καλύψεις ασφάλισης για το σκάφος σας

  • Υλικές Ζημίες σε αντικείμενα επιβαινόντων και τρίτων
  • Θάνατος/Σωματικές Βλάβες επιβαινόντων και τρίτων
  • Πρόκληση Θαλάσσιας Ρύπανσης

Οι παρεχόμενες καλύψεις καθώς και η ανάλυση τους μπορεί να διαφοροποιηθεί ανά ασφαλιστική.

 

 

 

 

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα καλύτερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε καθημερινά τις τιμές στις ασφάλειες μή μηχανοκίνητων σκαφών και τα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρία. Επειδή όμως οι ασφαλιστικές εταιρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλάζοντας τις τιμές και τα πακέτα ασφάλισης, επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε προσφορά με την καλύτερη δυνατή τιμή ανάμεσα σε διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες για την ασφάλεια του μή μηχανοκίνητου σκάφους σας.

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας στείλουμε μια προσωπική προσφορά για την ασφάλιση του σκάφους σας

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!